Scroll

Kopen op plan

Wanneer je een woning of appartement koopt op plan, maakt je pand deel uit van een – door ons team – vooraf ontworpen en vergund project. Wij ontwerpen de grote lijnen, jij bepaalt volledig hoe en in welke maten wij de woning voor je afwerken.

Bij BATO bieden we maar liefst 3 afwerkingsmogelijkheden aan:

1 | Sleutel op de deur

Bij de formule sleutel-op-de-deur werken wij je droompand tot in detail af. Je koopt een volledig volgens lastenboek afgewerkte woning, waarbij je zelf de afwerking naar hartenlust kan kiezen. Jij hoeft na oplevering dus nagenoeg niets meer zelf te doen. Enkel de sleutel in ontvangst nemen en genieten!

2 | Halve casco

Bij deze formule leveren we een halve cascowoning af. Dit betekent dat BATO instaat voor het grote werk zoals chape, pleisterwerk en technieken, uitgevoerd door onze vakmannen. Jij zorgt voor de afwerking: het plaatsen van binnendeuren, vloeren, wandtegels, sanitair en de keuken maten we aan jou over.

3 | Volledige casco

Een cascowoning is ideaal voor de handige mannen en vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken. In tegenstelling tot een halve casco formule verzorgen we enkel de ruwbouw van uw woning. Dat betekent dat het pand wind- en waterdicht wordt opgeleverd; inclusief buitenschrijnwerk en afgewerkt dak. De verdere bouwwerken laten wij volledig aan u over.

Ons Aanbod

Bekijk ons volledige aanbod kopen op plan

Contacteer ons verkoopteam

Laat u begeleiden door onze bouwprofessionals